Lojzka KOS je Častna Članica Planinskega društva Moravče

Na zboru članov Planinskega društva Moravče 23. februarja 2019 smo potrdili Lojzko KOS za Častno Članico Planinskega društva Moravče.


Čestitamo novi članici, ki je z nami že od ustanovitve društva. Vedno je bila zraven in dodala kanček sebe, da je lepše, bolje in bolj domače v društvu. Pripravila je kaj slastnega v loncih, dišeče priboljške iz pečice in topel čaj. Tudi zato jo kličemo mama društva. Drži nas skupaj in skrbi za vse člane društva z nasveti, pripravljena pristopiti in pomagati. Je članica upravnega odbora in z njo za mizo so razprave vedno konstruktivne, usmerjene v pozitivno smer in v iskanju najboljše rešitve. Kakor veleva statut lahko zbor članov imenuje častne člane in članice.
Hvala, da si skrbiš za našo dobro bit in si vedno nekje blizu, ko je treba pridržati stol, pripeljati material in stopiti v korak, ko je le-ta postaja bolj okoren. Cenimo tvoja dejanja in se z nazivom častne članice zahvaljujemo za ves tvoj pozitivni doprinos.


47. člen (častni predsedniki in člani društva)
(1) Zbor članov društva dodeli naziv častnega predsednika in  častnega člana posamezniku članu društva za izjemne zasluge pri razvoju društva. (2)Naziv častnega predsednika ima lahko hkrati le ena oseba. Društvo ima 1 (enega)  častnega predsednike in do 3 (tri) častne člane. Zbor članov društva dodeli naziv častnega predsednika in  častnega člana posamezniku članu društva za izjemne zasluge pri razvoju društva.

Jurček, Marjeta