PROSIMO ZA VAŠ GLAS V AKCIJI NAJ KOČA

Prosimo vas, da oddate glas na povezavi: 

https://siol.net/sportal/naj-planinska-koca/planinski-dom-na-ustah-zerenku-658-m-441298

Glasujete lahko vsakih 30 minut.

Prosimo vas tudi, da posredujete svojim najbližjim, prijateljem, znancem, sodelavcem …
Pomagajte nam dokazati, da smo lahko najboljši!

HVALA za Vaš glas, posredovanje povezave …

 

Sredi junija se v slovenskih hribih že tradicionalno začenja poletna planinska sezona, kar pomeni, da boste gostoljublja planinskih koč deležni vse dni v tednu. Vabimo vas, da nam že četrto leto zapored skupaj z digitalnim medijem Siol.net pomagate izbrati najljubšo planinsko kočo. Kot novost dodajamo izbor za naj visokogorsko planinsko kočo. Z glasovanjem se potegujete za lepe planinske nagrade.
V izboru za naj planinsko kočo 2018 letos sodeluje rekordnih 158 koč, od tega je 29 visokogorskih, ki smo jim letos namenili samostojno kategorijo, saj menimo, da si zaradi oteženega dostopa in težjih razmer za delo to zaslužijo. To pomeni, da boste letos lahko izbirali naj planinsko kočo in naj visokogorsko planinsko kočo.

Akcija Naj planinska koča 2018 se je začela 18. junija, trajala pa bo do vključno 11. septembra 2018. Prvi krog izbora bo potekal od 18. 6. 2018 do 6. 8. 2018, drugi krog pa od 7. 8. 2018 do 11. 9. 2018. Ker brez vaše pomoči seveda ne bo šlo, vas vabimo, da glasujete za svojo najljubšo planinsko postojanko, s to razliko, da boste letos za sodelovanje v izboru oddali dva glasova.
Glasova oddate tako, da na glasovnici (najdete jo tukaj >>>) označite najljubšo kočo (naj planinska in naj visokogorska koča) in v posebnem obrazcu oddate želene podatke. V prvem krogu (od 18. junija do 6. avgusta 2018) boste lahko izbirali med 158 različnimi planinskimi kočami, v drugem krogu (od 7. avgusta do vključno 11. septembra 2018) pa boste svoj glas lahko namenili le eni od finalistk v obeh kategorijah, ki bodo v prvem krogu glasovanja zbrale največ glasov.

Izmed vseh prispelih glasov bomo v prvem krogu glasovanja vsak teden izžrebali naslednje nagrade:
1 x steklenička za vodo TSmedia
1 x selfie stick
V drugem krogu pa:
1 x steklenička za vodo TSmedia
1 x selfie stick
Vsi sodelujoči v prvem in drugem krogu boste sodelovali tudi v žrebanju za glavne nagrade:
1x nočitev z zajtrkom za 2 osebi v Vili Planinka na Jezerskem
10 x športna majica Craft
6 x multifunkcionalna rutka Buff
8 x flaška Nalgene